Selecteer een pagina

Bestuur

Deze 5 vrijwilligers zetten hun elk weekend volledig in om de jeugd (en soms iets oudere jeugd) een leuke avond te geven in het jeugdhuis! Natuurlijk zijn er ook nog onze leden die achter de bar staan en dus ook zeer belangrijk zijn voor het jeugdhuis! Bedankt!

Robbe Cooman

Robbe Cooman | Voorzitter

In mijn 6de jaar als bestuurslid van JK Vuilbak, heb ik de eer om als voorzitter te dienen. Ik zorg voor de nodige leiding en inspiratie. Op naar een jaar vol succes en nieuwe hoogtepunten!

Kim Bogman

Kim Bogman | Ondervoorzitter

Dit jaar gaat mijn 7e jaar als bestuurslid in. Onder het motto “Achter elke sterke man staat er een sterkere vrouw”, ben ik dit jaar aangesteld als ondervoorzitster. Ik zorg mee voor de onvergetelijke tijden en houd onze voorzitter in toom!

Louka Voss

Louka Voss | Penningmeester

Dit is mijn 2de jaar als bestuurslid van jk Vuilbak. Dit jaar ben ik penningmeester of beter gezegd penningjuf. Ik ben verantwoordelijk voor het geld. Dus wie weet geef ik eens een tournee van het huis, maar dat kan je enkel ontdekken als je komt naar je favoriete jeugdhuis!

Celine De Cock

Celine De Cock | Secretaris & Social Media Manager

Dit is mijn 2de jaar als bestuurslid van JK Vuilbak. Veel in meegemaakt, veel in gelachen en dat we er nog veel in mogen mogen en nog lang in kunnen kunnen! Dat allemaal samen in ons favoriete jeugdhuis!

Silke Vanden Driessche

Silke Vanden Driessche | Bestuurslid

Dit is mijn eerste jaar als bestuurslid. De JK is een plaats om fantastische momenten te beleven. Wil je graag de JK Vuilbak huren voor je eigen event dan mag je mij contacteren, verder doe ik de logistiek en infrastructuur van de JK. Op nog veel geweldige evenementen! -XOXO-